Crispy Catfish Po Boys

Crispy Catfish Po Boys
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Crispy Catfish Po Boys ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 596 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 28 de fani. Dacă aveți la îndemână maioneză, murături de mărar, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Catfish Po ' Boys, Catfish Po ' Boys, și Tortilla Crusted Somn Po ' Băieți.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft la 6 inci de broiler și încălziți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Combinați amestecul de salată de varză, maioneza, oțetul, zahărul și semințele de țelină într-un castron mediu; pune deoparte.Bateți ouăle într-un castron larg de mică adâncime până se amestecă bine. Într-un alt castron larg de mică adâncime, combinați făina de porumb, 3/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Condimentați peștele peste tot cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Înmuiați un file în ou pentru a acoperi, scuturați excesul, apoi dragați-l în amestecul de făină de porumb, scuturând din nou excesul. Repetați cu fileurile rămase.Aranjați rulourile tăiate în sus pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Semințe De țelinăSemințe De țelină
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scoateți din cuptor și opriți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci la foc mediu. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți fileurile, rotind o dată, până când acoperirea este aurie și crocantă și peștele este gătit, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați fileurile pe o foaie de copt curată tapetată cu prosoape de hârtie și păstrați-le calde în oven.To asamblați, aranjați 2 felii de murături pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Completați fiecare cu un file, un sfert din salată de varză și cealaltă jumătate a ruloului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați băieții po în jumătate și serviți. Sugestii De Servire
7
Serviți cu
8
Spiced cartofi dulci Friesor toss extra coleslaw mix cu un simplu ulei de măsline și oțet de cidru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1
Calorii
1
810, grăsime
2
36, Calorii Grase
1
330, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
35, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
1360, colesterol
6
110, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
86, Grăsimi Polinesaturate
2
12, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista