Crispy Cartofi Fulgi De Nucă De Cocos Pecan Cookie-Uri
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Unt De Arahide Cu Fulgi De Porumb Crocanți Fără Coacere, Tort clasic de nucă de cocos cu fulgi de înger, și Biscuiți Crocanți Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă
Într-un castron, amestecați împreună făina, crema de tartru, bicarbonatul de sodiu și sarea. Asigurați-vă că sunt bine amestecate, apoi amestecați fulgii de cartofi și setați aside.In un bol de amestecare, folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și cremoase. Bateți treptat ouăle. Bate în ambele extracts.By manual sau folosind cea mai mică viteză de atașare a paletei (dacă utilizați un mixer portabil, faceți-o manual), amestecați amestecul de făină în amestecul cremat. Când este amestecat, amestecați nuca de cocos și nucile pecan.Folosind o linguriță rotunjită sau puțin mai puțin decât o lingură de nivel, formați aluatul în bile mici. Aranjați doi centimetri unul de celălalt pe foile de copt și apăsați ușor vârfurile în jos.
Se presară cu puțin zahăr granulat în plus și se coace timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile se rumenesc.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ 5 minute, apoi transferați cu grijă pe o grătar pentru a termina răcirea.