Crispy Cajun Panfish
Rețeta Crispy Cajun Panfish poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 1,99 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, scorțișoară măcinată, ulei vegetal și sare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Crisp Cajun Panfish, Supă De Pește, și Peștele prăjit din sud al lui Pat.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați pește, câte o bucată; Se agită pentru a acoperi.
Bateți ouăle și apa într-un vas superficial.
Așezați fulgi de cartofi într-un alt vas superficial. Înmuiați fiecare file în amestec de ouă, apoi acoperiți cu fulgi de cartofi. Scufundați din nou peștele în amestec de ouă și fulgi de cartofi.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare. Gatiti pestele in loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, adaugand ulei dupa cum este necesar.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino
Cajun în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc]()
Villa Maria Wairau Valley Reserve Sauvignon Blanc
O reprezentare clasică a Sauvignon Blanc din Valea Wairau din Marlborough, plină de caractere aromatice de fructe tropicale găsite în această subregiune mai caldă. Acest vin prezintă arome puternice de coacăze negre, fructe de pasiune și pepene copt. Palatul are o gamă ispititoare de citrice coapte amestecate cu ierburi înțepătoare, cum ar fi rozmarinul proaspăt, terminând cu aciditate subtilă.