Crisp Tradițional De Mere De Afine

Crisp Tradițional De Mere De Afine
Crisp-ul tradițional de mere de afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 318 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 14 și costă 78 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți zahăr brun, suc de portocale, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 25%. Încercați Crisp Tradițional De Mere De Afine, Apple Cranberry Crisp, și Apple Cranberry Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți sucul de portocale, zahărul și aproximativ jumătate din afine într-o cratiță la foc mediu până când amestecul ajunge la fierbere; fierbeți până când afinele pop, 8 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă merele și restul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească câteva minute, apoi se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Într-un castron, amestecați împreună nucile pecan, zahărul brun, scorțișoara, nucșoara și ovăzul. Se amestecă untul până se încorporează bine, apoi se presară toppingul de ovăz peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura se fierbe și toppingul de ovăz a început să se rumenească, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista