Crisp Gnocchi " Tater Tots
Crisp Gnocchi " Tater Tots ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 351 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, ulei de canolan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dulce Tater Tater Tots, Dovlecei Tater Tots, și Yam-a-licious Tater Tots pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu 4 centimetri de apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Tăiați cartofii în bucăți mari și apăsați-i printr-un ricer într-un castron mare. Aruncați pielea.
Lăsați cartofii să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Amestecați amidonul de porumb, făina, brânza și 2 lingurițe de sare în cartofi.
Adăugați oul și frământați ușor până se formează un aluat moale. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Aduceți o oală foarte mare cu apă la fierbere și umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Împărțiți aluatul în 4 bucăți și rotiți fiecare bucată într-o frânghie de 16 inci, de aproximativ 1 inch grosime.
Tăiați fiecare frânghie în 16 bucăți.
Adăugați o pătrime din gnocchi în apa clocotită și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când se ridică la suprafață și apoi plutesc timp de 20 de secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați gnocchiul în apa cu gheață pentru a se răci, apoi întindeți gnocchiul pe un platou cu prosoape de hârtie și întoarceți-l până se usucă. Repetați cu gnocchi rămași.
Într-o cratiță mare, încălziți 2 inci de ulei la 37
Adăugați cu grijă un sfert din gnocchi în uleiul fierbinte și gătiți, amestecând ușor o dată sau de două ori, până când sunt aurii și crocante, 4 până la 5 minute.
Transferați "Tater Tots" pe o hârtie cătreplacă căptușită și se presară cu sare. Repetați pentru a face restul " Tater Tots."
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon