Piersica, Pruna și caisul crocant ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, zahăr brun, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Crisp de piersici și prune, Peach Plum Crisp, și Rețetă Crocantă De Prune Și Piersici.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Puneți amestecul de fructe într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Combinați ovăzul și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Stropiți cu unt, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Presărați amestecul de ovăz peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
8
Coaceți încă 15 minute sau până când toppingul este ușor rumenit și fructele sunt bulbucate.