Crisp cu piersici și rubarbă
Ai nevoie de un desert lacto ovo vegetarian ? Peach Rhubarb Crisp ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 318 calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați ovăz de modă veche, sare, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de mare. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Crisp cu rubarbă , crocant cu piersici și afine și crocant cu zmeură și piersici .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combina zahărul, făina, nucșoara, coaja de lămâie, sarea, rubarba și piersici.
Transferați pe un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt.
Într-un castron mic, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere; se presara peste fructe.
Coaceți la 375° timp de 30-35 de minute sau până când se înmoaie și fructele sunt fragede.