Crisp cu mere și afine

Crisp cu mere și afine
Apple Cranberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 360 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 92 de cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes are 157 de fani. Un amestec de făină, scorțișoară măcinată, ovăz pentru gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Apple Cranberry Crisp, Cranberry Apple Crisp și Apple-Cranberry Crisp.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cani De Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit1/2 Cani De Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit
2
Într-un castron mediu, amestecați ovăzul, zahărul brun, făina și scorțișoara. Se adaugă scurtarea topită și apa pentru a forma un amestec sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Alune Sau Caju Sărate3/4 Cană Alune Sau Caju Sărate
1 Până La 3 Linguri 2% Lapte1 Până La 3 Linguri 2% Lapte
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Brânză Emmentaler ElvețianBrânză Emmentaler Elvețian
2 Pachete (19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati2 Pachete (19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
3
Într-o cratiță mare, amestecați împreună sosul de afine și amidonul de porumb. Se aduce la fierbere, apoi se ia de pe foc. Se amestecă merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
File De Halibut Sau De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 InciFile De Halibut Sau De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
4
Răspândiți într-o tavă de sticlă de 8 x 8 inci. Se sfărâmă amestecul de ovăz peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Provolone Mărunțit Sau Mozzarella Sau O Combinație A Celor 2Provolone Mărunțit Sau Mozzarella Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale, Decojite și TocatePortocale, Decojite și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cani De Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit1/2 Cani De Unt Nesarat, Taiat Cubulete Si Racit
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista