Crisp Crusted Flounder

Crisp Crusted Flounder
Crisp Crusted Flounder este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 291 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pesmet, lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Fileuri De Cambulă Cu Crustă De Nuci, Cambulă cu crustă de caju cu Remouladă de arpagic, și Somn Crocant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° cu rack în treimea superioară. Ungeți ușor un vas de copt din sticlă sau metal de 13 x 9 inci. Condimentează fileurile cu sare și piper după gust. Îndoiți fiecare file în jumătate transversal, astfel încât să formeze un triunghi de grosime dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați într-un singur strat în vasul pregătit.
3
Amestecați firimiturile de pâine, usturoiul și oregano într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă suficient ulei de măsline pentru a face o pastă, aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Întindeți un strat subțire de amestec de firimituri peste partea superioară a fiecărui file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Coaceți până când toppingul este ușor rumenit și crocant, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți imediat cu pene de lămâie pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Variație pentru cambulă crocantă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
10
Adăugați o lingură de pătrunjel proaspăt tocat sau busuioc în firimiturile de pâine, usturoi și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
PesmetPesmet
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
11
Sugestii de servire pentru cambulă crustă crocantă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
12
O salată crudă de morcovi mărunțită îmbrăcată cu oțet de usturoi și sos de ulei sau sparanghel sotat. Din cauza acoperirii cu pesmet, nu veți avea nevoie de amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
OțetOțet
MorcovMorcov
AmidonAmidon
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista