Crisp Cartofi Hash Browns
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Crisp cartofi Hash Browns ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 14 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Dulci Hash Browns, Ardei, șuncă și cartofi Hash Browns, și Păstârnac și cartofi Hash Browns pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Așezați cartoful într-un castron mare și acoperiți cu apă rece.
Scurgeți și clătiți cartoful. Uscați bine într-un filator de salată sau uscați-l cu prosoape de hârtie.
Combinați cartoful, ceapa și ardeiul gras în castron.
Adăugați amidonul de porumb, sarea, piperul negru și pudra de ceapă; aruncați bine pentru a acoperi.
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu antiaderentă; înveliți bine cu spray de gătit.
Așezați un tăietor de biscuiți de 3 inci pe foaia de copt pregătită. Umpleți tăietorul de biscuiți cu 1/2 cană amestec de cartofi (nu împachetați). Îndepărtați cu grijă tăietorul, lăsând intacte prăjiturile de cartofi. Repetați procedura cu amestecul de cartofi rămas. Înveliți blaturile de cartofi cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute. Întoarceți și coaceți încă 15 minute sau până se rumenesc.