Creveți șofran și ardei Cherry umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați creveții de șofran și ardeii de cireșe umpluți. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 396 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, căței de usturoi, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Vișini Umpluți La Cald, Ardei Cherry Umpluți, și Ardei Cherry Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați vinul, apa și uleiul de măsline. Se sfărâmă în șofran, se adaugă un vârf de sare și se aduce la fierbere.
Adăugați creveții și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Transferați creveții într-un vas de copt puțin adânc și lăsați să se răcească. Se fierbe lichidul de gătit până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 12 minute; se lasă să se răcească ușor. Se amestecă hamsiile și usturoiul și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă lichidul de gătit peste creveți și se dă la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați blaturile de pe ardeii vișini și rezervați; scoateți semințele și membranele. Sareți interiorul ardeilor și întoarceți-l cu susul în jos pentru a se scurge timp de 10 minute.
Într-o cratiță mică, fierbeți boabele de porumb în apă până aproape fragede, aproximativ 3 minute; scurgere. Într-un castron, bateți întregul ou cu gălbenușul și 1/2 linguriță de sare.
Se amestecă smântâna și laptele, apoi se amestecă brânza rasă.
Pe o foaie de copt, adăugați o linguriță de porumb la fiecare ardei, apoi umpleți cu cremă.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este setat.
Se servește cald cu creveții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.