Creveți și roșii Cajun
Creveții și roșiile Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 521 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză provolone, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Creveți și roșii Cajun, Roșii verzi prăjite cu Remouladă Cajun, și Creveți Cajun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor 4 (12 oz) vase individuale de copt (ramekins) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați roșiile, ardeii prăjiți și pansamentul. Împărțiți uniform între vasele de copt.
Într-un castron puțin adânc, amestecați împreună amestecul Bisquick și condimentul Cajun. Înveliți creveții cu amestec. În tigaia antiaderentă de 10 inci, topiți jumătate din unt la foc mediu.
Adăugați jumătate din creveți; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana cand crevetii sunt roz. Repetați cu untul rămas și creveții. Puneți creveți peste amestecul de roșii în fiecare vas de copt.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Presărați 1/2 cană de brânză peste creveți în fiecare vas de copt. Se fierbe cu blaturi la 5 inci de la căldură la 3 minute sau până când brânza este topită și maro auriu deschis.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.