Creveți și piper negru
Crevete & piper negru Se amestecă-fry ar putea fi doar fără lactate și pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.0 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 492 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, împachetați creveți, amestecați legume și tăiței și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piper Negru Pui Se Amestecă Fry, Tofu Cu Piper Negru Se Amestecă, și Tofu Cu Piper Negru Se Amestecă.
Instrucțiuni
Puneți boabele de piper zdrobite într-un castron mediu, apoi aruncați cu creveții și puțină sare.
Încălziți 1 lingură de ulei într-un wok sau tigaie la foc mare.
Adăugați creveții și prăjiți timp de 30 de secunde fără să vă întoarceți. Se amestecă și se lasă încă 30 de secunde-1 min până la roz. Pune deoparte.
Încălziți restul de ulei în tigaie și amestecați legumele și tăiței conform instrucțiunilor ambalajului. Împingeți în partea laterală a tigaiei, turnați sosul de stridii în partea goală, apoi încălziți până când bulează. Aruncați creveții înapoi în tigaie și amestecați în sos cu tăiței și legume timp de 30 de secunde până când sunt fierbinți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.