Creveți și paste Puttanesca
Creveți și paste Puttanesca ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 662 calorii, 41G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,7 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de piper, capere, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți Zucchini Paste Puttanesca, Pastan alla puttanesca {literalmente pastele în stil Curvă}, și Creveți Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti linguina conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați creveții cu ardeiul și gătiți până încep să devină roz, aproximativ 2 minute. Întoarceți creveții, adăugați caperele, măslinele și hamsiile (dacă folosiți) și gătiți încă 2 minute.
Adăugați sosul marinara și gătiți până se încălzește, aproximativ 4 minute. Împărțiți pastele scurse între boluri individuale și lingurați creveții și sosul puttanesca deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.