Creveți și paste italiene
Creveți italiană și Pastan este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste cu creveți italieni, Salată italiană de creveți și paste, și Creveți italieni coaceți cu paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati usturoiul în ulei timp de 1 minut sau până când este crocant.
Adăugați roșiile, bulionul, busuiocul, oregano și piperul. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați creveții în amestecul de roșii; gătiți timp de 5-6 minute sau până când creveții devin roz.
Scurgeți pastele; aruncați cu amestec de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se împerechează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.