Creveți și paste cremoase cu usturoi
Creamy usturoi creveți și paste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 33g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de crenguțe de oregano, linguină, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți și paste cremoase cu usturoi, Paste cremoase cu usturoi cu creveți și legume, și Paste Cremoase De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 5 până la 6 litri, încălziți 3 litri de apă până la fierbere; adăugați linguine și creveți. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand linguina este frageda si crevetii sunt roz.
Scurgeți și reveniți la cuptorul olandez; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți vinul, brânza, laptele, usturoiul și sarea până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; se fierbe 2 minute, amestecând continuu sau până se îngroașă ușor.
Adăugați linguine și creveți la sos în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Se amestecă oregano tocat chiar înainte de servire.
Se ornează cu crenguțe de oregano.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.