Creveți și Okra Creole
Creveți și Okra Creole este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 21g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, okra, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Paste de dovlecei cu creveți, slănină și Okra 'Creole-Cajun' , Okra Creole, și Okra Creole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cina în cratiță mare conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, gătiți și amestecați ardeii verzi și okra într-o tigaie antiaderentă pulverizată cu spray de gătit până când este crocantă.
Adăugați amestecul de ardei verde la cina pregătită împreună cu creveții, roșiile și sosul de ardei iute; se amestecă ușor. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio