Creveți Și Crupe Picante

Creveți Și Crupe Picante
Picant Rock creveți & crupe este un fără gluten și pescatarian mâncare de dimineață. O porție conține 701 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de unt, creveți rock, ardei iute lungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Rock cu sos cremos picant, Creveți și crupe picante de țară joasă, și Crupe de conopidă cu creveți picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle de prepeliță într-o oală mică cu apă pentru a acoperi, aduceți la fierbere, acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute. Se răcește și se curăță cu grijă ouăle de prepeliță și se lasă deoparte. Înmuiați pasta de tamarind în 1/4 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Ouă De PrepelițăOuă De Prepeliță
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se lasă să stea 10 minute și se strecoară, rezervând lichidul și aruncând pulpa. Amestecați usturoiul, șalotele, chilisul și lămâia într-o pastă folosind un robot de bucătărie sau mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și pasta de saut în ulei de canola până când este parfumată și ușor rumenită, aproximativ 5-7 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați apă de tamarind și jumătate din laptele de cocos. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, apoi se adaugă laptele de cocos rămas și se ia de pe foc. Pregătiți grăsimile conform instrucțiunilor, apoi amestecați untul și brânza și adăugați sare după gust. Aduceți sosul înapoi la foc mic, adăugațicreveți în sos și fierbeți ușor până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
TamarindTamarind
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Serviți creveți și sos peste grâu și garnisiți cu un ou de prepeliță fiert la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
PrepelițăPrepeliță
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista