Picant Rock creveți & crupe este un fără gluten și pescatarian mâncare de dimineață. O porție conține 701 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de unt, creveți rock, ardei iute lungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Rock cu sos cremos picant, Creveți și crupe picante de țară joasă, și Crupe de conopidă cu creveți picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ouăle de prepeliță într-o oală mică cu apă pentru a acoperi, aduceți la fierbere, acoperiți oala, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea 10 minute. Se răcește și se curăță cu grijă ouăle de prepeliță și se lasă deoparte. Înmuiați pasta de tamarind în 1/4 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Ouă De Prepeliță
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se lasă să stea 10 minute și se strecoară, rezervând lichidul și aruncând pulpa. Amestecați usturoiul, șalotele, chilisul și lămâia într-o pastă folosind un robot de bucătărie sau mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul G
Frișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și pasta de saut în ulei de canola până când este parfumată și ușor rumenită, aproximativ 5-7 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apă de tamarind și jumătate din laptele de cocos. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, apoi se adaugă laptele de cocos rămas și se ia de pe foc. Pregătiți grăsimile conform instrucțiunilor, apoi amestecați untul și brânza și adăugați sare după gust. Aduceți sosul înapoi la foc mic, adăugațicreveți în sos și fierbeți ușor până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Tamarind
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Serviți creveți și sos peste grâu și garnisiți cu un ou de prepeliță fiert la jumătate.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.