Creveți și crupe din Louisiana gătite lent

Creveți și crupe din Louisiana gătite lent
Rețeta de creveți și crupe din Louisiana gătite lent este gata în aproximativ 13 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Acest fel principal are 352 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, roșii, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Creveți și crupe cu sos BBQ Louisiana, Carne de porc înăbușită cu gulere gătite lent, grâu și sos de roșii, și Crupe Sărate Cu Verdeață Gătită Lent De La ' Afro-Vegan pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista