Creveți și crupe
Creveți și crupe este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă este plăcută de 246 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare și piper, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Creveți și crupe, Creveți Și Crupe, și Creveți și crupe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați grâu și gătiți până când apa este absorbită, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza.
Clătiți creveții și uscați. Prăjiți slănina într-o tigaie mare până se rumenesc; scurgeți bine. În grăsime, adăugați creveți. Gatiti pana cand crevetii devin roz.
Adăugați suc de lămâie, slănină tocată, pătrunjel, scallions și usturoi.
Spoon grits într-un castron de servire.
Adăugați amestecul de creveți și amestecați bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.