Creveți și Crab cu Salsa de Cocktail
Reteta creveți și Crab cu Salsa Cocktail ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 30 și costă $1.64 pe portie. Acest fel principal are 98 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, creveți, gheare de crab de zăpadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cocktail Picant De Creveți Și Crab, Cocktail de creveți cu Salsa de fructe tropicale, și Cocktail de creveți cu Salsa de avocado Mango.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Se amestecă în 1 lingură de ardei iute. Gust, adăugând mai mulți ardei iute dacă se dorește o aromă mai picantă. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.)
Umpleți bolurile mari cu gheață. Aranjați creveții și crabul deasupra gheții.
Presărați coriandru peste salsa.
Serviți crustacee cu salsa.
* Ardeii iute Chipotle conservați într-un sos picant de roșii, uneori numiți adobo, sunt disponibili pe piețele din America Latină, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.