Creveți Înveliți Cu Slănină
Creveții înveliți cu slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 628 calorii, 22g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, piper măcinat, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Înveliți Cu Slănină, Creveți Înveliți Cu Slănină, și Creveți Înveliți Cu Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Peel și devein creveți, lăsând cozile pe.
Combinați uleiul de canola și următoarele 7 ingrediente într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar.
Adăugați creveți; sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Între timp, aranjați slănina într - un singur strat într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 450 timp de 6 până la 8 minute sau doar până când slănina începe să se rumenească. (Baconul va fi parțial gătit, nu crocant.)
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Așezați o grătar ușor unsă într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Scoateți creveții din marinată; aruncați marinada. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărui creveți și fixați-o cu o culegere de lemn filetată prin ambele capete ale creveților. Aranjați creveții într-un singur strat pe grătar.
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până când slănina este crocantă și creveții devin roz.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.