Creveți în stil spaniol cu usturoi

Creveți în stil spaniol cu usturoi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Creveții în stil spaniol cu usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de dafin, creveți, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de usturoi în stil spaniol (Gambas al Ajillo), Creveți Cu Usturoi Spaniol Și Spanac În Stil Catalan, și Creveți în stil spaniol cu orez galben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați piper, usturoi și frunze de dafin; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
3
Adăugați creveți; saut până când creveții au marcaje roz sau portocalii și carne albă, opacă (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CrevețiCreveți
4
Se ia de pe foc.
5
Se presară cu sare. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SareSare
6
Se presară pătrunjel și se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista