Creveți În Stil New Orleans

Creveți În Stil New Orleans
Nevoie de un curs principal pescatarian? Creveții în stil New Orleans ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 3,95 USD pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, roșii, creveți în coajă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți În Stil New Orleans, Creveți La Grătar În Stil New Orleans, și Creveți La Grătar În Stil New Orleans.

Instrucțiuni

1
Curățați creveții, lăsând cozile aprinse;rezervați cojile. Devein creveți, apoi clătiți într-o strecurătoare; se scurge și se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Se presară cu condimentul creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
3
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cojile de creveți și jumătate din scallions și gătiți până când cojile devin roz, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați sosul Worcestershire și 1 1/2 căni de apă și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se strecoară bulionul de creveți printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați creveții și ceapa rămasă și gătiți până când creveții încep să devină roz, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Adăugați bulionul de creveți rezervat și fierbeți până la fiert, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Între timp, puneți porumbul într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până la cald, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
10
Tăiați roșia în bucăți. Împărțiți porumbul și roșiile între boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați creveții și oala în bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
12
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
13
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Gajan Alteni di Brassica Sauvignon Blanc cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 150 de dolari pe sticlă.
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Gaja Alteni di Brassica Sauvignon Blanc
Galben auriu cu un parfum elegant cu note aromate în armonie cu fructul distinct. Structură densă și corp echilibrat, susținut de aciditate perfect integrată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista