Creveți În Sos Swahili

Creveți În Sos Swahili
Creveți rege în sos Swahili necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 3014 calorii, 58G de proteine, și 147g de grăsime fiecare. Pentru $13.83 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de turmeric măcinat, roșii de prune, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Încercați Ciuperci de stridii și creveți pe orez, Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), și Creveți cu sos XO pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista