Creveți În Ghiveci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții în ghiveci. O porție conține 930 calorii, 24g de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cayenne, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți În Ghiveci, Creveți În Ghiveci, și Împărtășirea creveților în ghiveci.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 cană de unt clarificat și șalotă într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând frecvent, până când șalota începe să devină translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați nucșoară, cayenne, deliciul domnilor sau filetul de hamsie și sucul de lămâie și continuați să gătiți amestecând timp de 1 minut.
Adăugați creveți tocați și gătiți, amestecând des, până când creveții sunt roz și tocmai fierți în centru, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați după gust cu sare și piper.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți creveții între ramekine, apoi împărțiți lichidul rămas deasupra creveților, apăsând în jos, astfel încât creveții să fie cât mai scufundați posibil. Împărțiți untul clarificat rămas între ramekine, asigurându-vă că niciun creveți nu rupe suprafața. Împrăștiați frunzele de cimbru peste stratul de unt clarificat.
Puneți creveții în ghiveci la frigider până când untul s-a întărit, cel puțin 30 de minute.
Scoateți din frigider și lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
Se servește cu pâine prăjită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.