Creveți În Adobo
Creveții din Adobo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 393 calorii, 39G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână creveți, ardei iute ancho, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Creveți în Adobo, Creveți Adobo cu roșii și Avocado, și Tacos de creveți cu sos Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă uscată la foc mediu-mare.
Adăugați ardei iute; pâine prăjită, întorcându-se des, până când este doar parfumată, aproximativ 1 minut.
Lasă să se răcească. Folosind foarfece de bucătărie și lucrând peste un castron mediu, tăiați ardeii iute în inele de 1 inch, rezervând semințe. Acoperiți ardeii iute cu 1/2 cană de apă fierbinte; lăsați să se înmoaie, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Transferați ardeii iute cu semințe și lichidul de înmuiere într-un blender.
Adăugați usturoi, oțet, 2 lingurițe. sare, oregano, chimen și zahăr și pur până se formează o pastă netedă și groasă.
Transferați pasta de adobo într-un castron mare; adăugați creveți și aruncați până când sunt acoperite uniform.Preîncălziți broilerul.
Așezați creveții pe o foaie de copt cu margini într-un strat uniform. Se fierbe, urmărind îndeaproape și amestecând la jumătatea drumului, până când creveții sunt doar fierți și se rumenesc în pete, 45 de minute. Se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio