Creveți Yucat La Grătar

Creveții Yucat la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, pulbere ancho chile, orez vegetal de vară și lămâi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Cocktail De Creveți Yucat 8N, Frigarui De Pui Yucatan La Gratar, și Cotlete De Porc La Grătar În Stil Yucatan.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un castron mare, amestecați sucurile de achiote, usturoi, portocale și lămâie, pudră de chile, cayenne și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați creveții și aruncați. Se da la frigider 30 de minute.
Infilați creveții pe șase frigarui de 12 inci. Condimentează cu sare; rezervați marinada. Grătiți creveții la foc fierbinte, ungând cu marinada, până când abia sunt fierți, 2 minute pe fiecare parte.
Se transferă în farfurii, se presară coriandru și se servește cu orez vegetal de vară și pene de lămâie.