Creveți tunisieni cu sos Kerkennaise

Creveți tunisieni cu sos Kerkennaise
Creveții tunisieni cu sos Kerkennaise sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 353 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de chimen măcinate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Chakchouka (ouă tunisiene în sos de roșii) # SundaySupper, și Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți părțile tăiate ale roșiilor împotriva găurilor mari ale unei răzătoare de cutie așezată într-un castron puțin adânc. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scallions, chile, coriandru, chimen, pătrunjel, zahăr și oțet la roșiile rase. Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare. Se amestecă pasta și 3 linguri de ulei de măsline în sos și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
3
Lăsați sosul Kerkennaise să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați creveții cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți creveții la foc moderat fierbinte până când sunt fierți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați creveții în farfurii și presărați cu capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Se servește cu sosul Kerkennaise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista