Creveții tunisieni cu sos Kerkennaise sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 353 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper, semințe de chimen măcinate, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Satay (creveți/creveți cu sos picant de arahide), Chakchouka (ouă tunisiene în sos de roșii) # SundaySupper, și Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Radeți părțile tăiate ale roșiilor împotriva găurilor mari ale unei răzătoare de cutie așezată într-un castron puțin adânc. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scallions, chile, coriandru, chimen, pătrunjel, zahăr și oțet la roșiile rase. Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți usturoiul într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare. Se amestecă pasta și 3 linguri de ulei de măsline în sos și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Semințe De Chimen
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
3
Lăsați sosul Kerkennaise să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Aprinde un grătar. Într-un castron mediu, aruncați creveții cu restul de 3 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătiți creveții la foc moderat fierbinte până când sunt fierți, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați creveții în farfurii și presărați cu capere.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.