Creveți, Tortellini Și Spanac
Creveții, Tortellini și spanacul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Spanac Tortellini En Brodo, Salată De Spanac Tortellini, și Salată De Spanac Tortellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți pansamentul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 min.
Adăugați roșiile și creveții; se amestecă bine. Aduceți doar la fierbere. Se amestecă spanacul; acoperi. Se fierbe la foc mic 1 până la 2 min. sau până când spanacul este ofilit, amestecând ocazional.
Se adaugă în tigaie cu busuioc; se fierbe, neacoperit, 3 până la 4 min. sau până când sosul este îngroșat, amestecând ocazional.
Se servește acoperit cu brânză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.