Creveți Tamarind Din Malaezia

Creveți Tamarind Din Malaezia
Creveții tamarind din Malaezia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 298 calorii, 36g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de salată, sos fierbinte, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orez Prăjit Cu Creveți Din Malaezia, Creveți Turmerici prăjiți în stil malaezian, și Creveți la grătar cu sos de Tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați pulpa de tamarind și 3/4 cană apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la călduț, 8 până la 10 minute; frecați pulpa cu degetele pentru a se amesteca bine și eliberați din semințe. Frecați amestecul printr - o strecurătoare într-o tigaie de 10 până la 12 inci; aruncați reziduurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SitaSita
3
Adăugați zahăr, oțet, sos de soia și sos fierbinte în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și amestecați des până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 5 minute. Răsturnați sosul redus înapoi într-un castron (sau, dacă faceți până la 1 săptămână înainte, într-un borcan sau recipient pentru frigider; acoperiți și răciți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Clătiți tigaia și ștergeți-o.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se pune la foc mare și se adaugă uleiul; când sunt fierbinți, adăugați creveți și amestecați până încep să devină roz, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se toarnă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați sosul de tamarind în tigaie și amestecați până fierbe puternic; întoarceți creveții în tigaie și amestecați până când sunt opaci, dar totuși cu aspect umed în centrul părții cele mai groase (tăiate pentru a testa), cu 3 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți creveții și sosul pe farfurii sau într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se ornează cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista