Creveți suculenți cu Chile prăjită și sos de Avocado

Creveți suculenți cu Chile prăjită și sos de Avocado
Creveți suculent cu Chile prăjită și sos de Avocado este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 213 calorii. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, boia de ardei, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Burgeri sudici de creveți și Crabcake cu sos de avocado Chile, Creveți prăjiți cu sos de Cocktail Chile afumat, și Creveți prăjiți cu chimen cu sos de Cocktail Verde Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți ardeii chile la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când sunt înnegriți și veziculați în pete peste tot, 8 până la 12 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Puneți ardeii iute într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la abur timp de 10 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați și aruncați capetele tulpinii, pielea și semințele. Aruncați ardeii iute într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați ingredientele sosului rămas. Proces pentru a crea un sos de scufundare neted. Dacă sosul pare prea gros, adăugați puțină apă. Puneți sosul într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mic se amestecă ingredientele freca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 5 până la 7 creveți pe o suprafață de lucru și aranjați-i astfel încât creveții de la un capăt să se așeze într-un fel și restul să se așeze în aceeași direcție (vezi fotografia din stânga). Alegeți creveți de aceeași dimensiune, astfel încât să îi puteți cuibări împreună, fără spații goale între ei. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați creveții să se rotească și să îi împiedicați să se usuce pe grătar. Ridicați și frigăruiți fiecare creveți prin mijloc, împingând creveții împreună pe fiecare frigăruie. Repetați procesul cu creveții și frigăruile rămase. Periați ușor sau pulverizați frigarui cu ulei și apoi condimentați-le uniform cu frecarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Creșteți temperatura grătarului la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți creveții la foc mare direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când este ușor ferm la suprafață și opac în Centru, 2 până la 4 minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Scoateți de pe grătar și serviți cald cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista