Creveți, sparanghel și paste Penne
Creveții, sparanghelul și pastele Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 277 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sparanghel, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel și creveți cu paste Penne, Creveți și sparanghel Penne, și Paste Penne Cu Sos De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel, ceapă, usturoi și creveți; saut timp de 5 minute.
Adăugați oregano, piper și roșii; gatiti la foc mediu-mic 5 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă pastele fierte; se presară cu brânză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa