Creveți Shish Kebabs - Spiedini di Scampi

Shrimp Shish Kebabs-Spiedini di Scampi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 5,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oregano, rozmarin cu ramuri lungi, creveți uriași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Kebab De Miel Shish, Kebaburi De Vară, și Kebaburi Marocane De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți creveții în patru porții egale și frigați-le pe fiecare dintre cele patru ramuri de rozmarin. Într-o caserolă mare, nereactivă, combinați sucul de lămâie și coaja, limoncello, oregano și uleiul de măsline și puneți creveții în marinată, întorcând frigarui pentru a vă asigura că creveții sunt bine acoperiți. Acoperiți, puneți-l la frigider și lăsați să se marineze timp de 30 de minute.
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Dacă folosiți un grătar de cărbune, chiar înainte de a începe să gătiți creveții, împrăștiați frunzele de rozmarin peste cărbuni. Gatiti fiecare frigarui timp de trei minute, apoi intoarceti si gatiti inca 1 minut, batand cu marinata.
Serviți fie fierbinte, fie răcit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio