Creveți Se amestecă cu ghimbir
Creveți Se amestecă-prăji cu ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, miere, scallion și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Creveți Se Amestecă Fry Congelator Pack, Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos de wasabi-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați sos de soia, miere, ghimbir și usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați legume, creveți și orez fiert; gatiti 8 minute.
Scoateți din căldură. Se acoperă cu migdale și scallions.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.