Creveți Scampi Pentru Doi
Rețeta Scampi de creveți pentru doi ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 19 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 30 și costă 19 cenți pe porție. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pimientos, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi Pentru Unul, și Creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați capota albastră într-un vas mic (1 litru) și topiți-l în cuptor.
Adăugați ceapa, pimientos, usturoiul, sucul de lămâie și buruiana de mărar; se amestecă împreună.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți descoperit 15 minute sau doar până când creveții devin roz.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.