Creveți Scampi
Rețeta Scampi de creveți ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 197 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la gătit cu Michelle necesită creveți, unt, pătrunjel și brânză parmigiano reggiano. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi.
Instrucțiuni
M-am întors din Mexic, unde am avut un timp minunat de relaxare la soare timp de o săptămână cu familia mea. Și, după cum se spune, de la tigaie la foc, am sărit imediat într-o grămadă de obligații familiale înapoi în Colorado. Din fericire, am gătit și fotografiat câteva rețete înainte de călătorie, așa că le împărtășesc acum până când mă pot întoarce în bucătărie. În primul rând este acest simplu scampi de creveți la cuptor. Începeți prin a pune creveți într-un singur strat dintr-un vas de copt și acoperiți cu usturoi tocat și pătrunjel.Apoi acoperiți cu pesmet și brânză Parmigiano, apoi stropiți cu unt topit.
Coaceți până când creveții sunt tocmai fierți, aproximativ 10 minute.Veți ști că sunt gata, deoarece creveții vor fi devenit albi și brânza va fi topită ca să nu mai vorbim de aroma de usturoi care trece prin bucătăria ta!Puteți mânca Câmpia scampi sau le puteți servi peste paste cu un sos simplu de roșii proaspete ușor încălzite, așa cum am făcut eu. Oricum, simplu și delicios!Creveți Scampi
Servește 424 creveți mari, curățați și deveniți8 căței de usturoi, tocați2 linguri pătrunjel proaspăt tocat1 / 4 cană brânză Parmigiano Reggiano ras1 / 4 cană pesmet de pâine4 linguri unt topit
Întindeți creveții într-un singur strat într-un vas din spate și presărați usturoi și pătrunjel, apoi acoperiți cu brânză și pesmet.
Stropiți untul topit deasupra și coaceți la 375 de grade până când creveții sunt fierți, aproximativ 10 minute.
Serviți singur sau peste paste.Facebook
Un Comentariu Comentarii Feed
Nume (obligatoriu)Mail (nu va fi publicat) (obligatoriu) website anterior