Creveți Scampi
Rețeta de creveți Scampi este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Acest curs principal are 178 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vermut, sare și piper kosher, creveți jumbo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi, și Creveți Scampi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți creveții pe o tigaie mare de plăcintă de unică folosință sau pe o farfurie de hârtie și uscați-le complet cu un prosop de hârtie. Aranjați creveții astfel încât să se așeze plat și să fie distanțați uniform.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Condimentează creveții cu sare și piper.
Adăugați untul în tigaie. Când spumarea dispare, ridicați căldura la mare și răsturnați farfuria de creveți peste tigaie, astfel încât creveții să cadă în tigaie dintr-o dată. Gatiti crevetii, fara a le misca, timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Întoarceți creveții și gătiți încă 2 minute.
Transferați creveții într-un castron.
Întoarceți tigaia la foc și turnați vermutul și sucul de lămâie. Se fierbe lichidul până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de secunde. Răzuiți orice bucăți rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Amestecați coaja de lămâie și pătrunjelul în sos.
Se toarnă sosul peste creveți, se condimentează cu sare și piper după gust și se amestecă pentru a se combina.
Împărțiți creveții între farfurii sau aranjați pe un platou și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.