Creveți Prăjiți În Stil Japonez
Creveții prăjiți în stil japonez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 700 calorii, 42G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de boia de ardei, piper măcinat, firimituri panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Creveți Prăjiți În Stil Japonez, Pui Prăjit În Stil Japonez, și Creveți Sărate Prăjiți În Stil Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați creveții într-un bol și condimentați cu sare, piper și praf de usturoi. Într-un castron mic, amestecați împreună făina și ardeiul.
Așezați ouăle și firimiturile panko în boluri separate.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o tigaie adâncă la 375 grade F (190 grade C). Scufundați fiecare creveți în amestecul de făină, apoi în ou și, în final, în firimiturile panko pentru a acoperi. Prăjiți câteva la un moment dat până se rumenesc. Acest lucru nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute.
Îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.