Creveți Prăjiți Cu Unt

Creveți Prăjiți Cu Unt
Creveții prăjiți cu unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 789 calorii, 33g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Creveți Prăjiți Cu Unt, Rockefeller De Creveți Cu Unt, și Creveți Coapte Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza sau tigaia cu ulei la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, se toarnă apă și se amestecă în amidon de porumb și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scufundați creveții în amestec, permițându-le să fie complet acoperite. Apoi rotiți creveții în pesmet. Înveliți bine creveții cu pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrevețiCreveți
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Amestecați din nou aluatul de amidon de porumb. Scufundați creveții acoperiți cu pesmet înapoi în aluatul de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CrevețiCreveți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Rulați creveții în pesmet pentru a doua oară. Repetați pentru fiecare creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrevețiCreveți
RolaRola
6
Aruncați creveții, pe rând, în uleiul fierbinte și gătiți creveții până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista