Creveți prăjiți cu sos Romesco

Creveți prăjiți cu sos Romesco
Creveți prăjiți cu sos Romesco este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,74 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, pâine crustă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți cu sos Romesco, Frigarui de creveti cu sos Romesco, și Creveți la grătar cu sos Romesco pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.Aranjați Roșia, usturoiul, pâinea și migdalele pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până când pâinea și migdalele sunt ușor prăjite, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
TomateTomate
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Transferați ingredientele prăjite într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați pentru a toca grosier. (Ștergeți foaia de copt cu un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte să se răcească.)
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ardeii roșii prăjiți, oțetul, uleiul de măsline, sarea și boiaua și pulsați din nou până când sunt bine combinate și relativ netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
OțetOțet
SareSare
1
Combinați creveții și uleiul într-un castron mare, condimentați cu sare și piper și aruncați până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați creveții pe foaia de copt răcită într-un strat uniform și prăjiți până când sunt opaci și fierți, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Serviți creveții prăjiți cu sosul.Beverage pairing: can R. R. Fols dels Caus" Gran Caus " Blanco Pened, Spania. Romesco este un sos Catalan, așa că de ce să nu păstrați vinul regional cu un amestec de struguri albi din zonă? Acești struguri sunt utilizați predominant în producția de cava, vin spumant spaniol, dar acest Gran Caus este încă alb, iar greutatea sa va putea susține romesco concentrat și dens. Dar acidul său ușor și notele de minerale, pepene galben și citrice îl fac o potrivire excelentă și cu creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavaCava
Struguri VerziStruguri Verzi
SosSos
StruguriStruguri
CrevețiCreveți
Pepene GalbenPepene Galben
VinVin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Revista