Creveți prăjiți cu roșii și Feta
Creveții prăjiți cu roșii și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 264 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,3 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, sare kosher, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii Brandywine prăjite, fenicul și creveți cu Feta, Creveți cu roșii și Feta, și Creveți cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați roșiile și următoarele 4 ingrediente într - un vas de copt de 13 x 9 inci, aruncând ușor pentru a acoperi.
Coaceți 15 minute. Se amestecă creveții și ardeii.
Coaceți 10 până la 15 minute sau doar până când creveții devin roz. Aruncați cu pătrunjel, brânză feta și suc de lămâie.
Serviți imediat cu pâine franceză crustă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.