Creveții prăjiți cu roșii și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 264 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,3 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, sare kosher, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii Brandywine prăjite, fenicul și creveți cu Feta, Creveți cu roșii și Feta, și Creveți cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați roșiile și următoarele 4 ingrediente într - un vas de copt de 13 x 9 inci, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți 15 minute. Se amestecă creveții și ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți 10 până la 15 minute sau doar până când creveții devin roz. Aruncați cu pătrunjel, brânză feta și suc de lămâie.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.