Creveți prăjiți aruncați cu pesto de pătrunjel
Creveți prăjită aruncat cu Pesto pătrunjel este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Dacă aveți frunze de pătrunjel, nuci de pin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Paste aruncate cu creveți, legume și Pesto, Pătrunjel Paprika Pesto Creveți Sos De Cocktail, și Spaghetti Squash cu pesto de busuioc-patrunjel si creveti saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1 1/2 lire creveți, prăjită folosind metoda preferată, și se lasă să se răcească la temperatura camerei
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului și a creveților într-un robot de bucătărie. Pulsați aproximativ 1 minut, turnând încet uleiul în procesor, pentru a face un pesto neted.
Serviți pesto cu creveții pe lateral ca sos de scufundare sau aruncați creveții cu pesto.