Creveți pocați în ulei de măsline cu Pistou de iarnă

Creveți pocați în ulei de măsline cu Pistou de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu ulei de măsline cu Pistou de iarnă. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 2 și costă $7.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 714 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de creveți, fasole de afine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Creveți Pocați în ulei de măsline cu Pistou de iarnă, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În24 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista