Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak

Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak
Creveți picante și chiftele de porc cu sos Rujak este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 610 calorii. Dacă aveți la îndemână ulei de arahide, pere asiatice, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, Carne De Porc Cu Sos Picant, și Creveți și Wontons de porc în sos picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rujak este o salată picantă de fructe mixte Găsită în toată Indonezia. Aici îl fac piure pentru a face un sos dulce și picant pentru chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite CongelatePachete Fiecare) Fructe Amestecate Neindulcite Congelate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Adăugați creveții, ceapa, ghimbirul, usturoiul, ardeii și carnea de porc într-un bol mare de amestecare. Se amestecă oul, tamari, cilantro, coaja de tei și sucul și se amestecă împreună până se combină bine. Formați amestecul în bile folosind un disher (scoop).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
TamariTamari
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se prăjește bilele până se formează o crustă bună, înainte de a se întoarce, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Adăugați toate fructele la un procesor de alimente și puls rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați zahărul, tamarindul și fulgii de ardei roșu și piureul până când amestecul devine un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
TamarindTamarind
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Puneți puțin din sos într-un bol de servire și acoperiți cu chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se serveste cu boluri de sos pe partea, și un recipient de scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Nota lui Cook: nu puteți găsi fructe stelare? Înlocuiți o cutie de bucăți de ananas drenate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
6
Un spectator, care poate nu este un bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii rețelei alimentare nu pot face reprezentare cu privire la rezultate.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista