Creveți picante de lămâie cu maioneză de busuioc
Această rețetă servește 24 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, frunze de busuioc, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți cu maioneză de lămâie-busuioc, Blat cu maioneză de lămâie-busuioc, și Creveți fierți cu maioneză picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați controlul cuptorului la fiert. Într-un vas mediu de sticlă sau plastic, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, ardeiul roșu, sarea, usturoiul și 1 lingură de ulei.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi. În tigaie unsă de 15x10x1 inci, întindeți creveții.
Prăjiți creveții cu vârfuri de 2 până la 3 inci de la căldură 3 până la 5 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
În robotul de bucătărie, puneți busuiocul și restul de 2 linguri ulei. Acoperiți și procesați până se toacă.
Adăugați maioneză; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Serviți creveții cu maioneză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio