Creveți picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos

Creveții picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.44 pe portie. O porție conține 131 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zahăr, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Frigarui de creveti si ananas la gratar peste orez cu nuca de cocos, Creveți de nucă de cocos și Pilaf de orez, și Orez prăjit picant cu creveți și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru creveți: amestecați toate ingredientele împreună într-un castron și amestecați creveții pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider până când este gata de grătar. Pentru a găti, puneți creveții pe grătarul fierbinte preîncălzit. {Dacă aveți creveți mai mici, ar putea fi mai ușor să le frigeți și să le grătiți în acest fel.} Gatiti crevetii aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau pana devin roz si Opaci.
Tăiați ananasul în bucăți mari. {De asemenea, puteți frigărui ananasul pentru a le transforma mai ușor.} Grătar după bunul plac. {Îmi place ca al meu să aibă cel puțin câteva semne de grătar!}
Scoateți din grătar.Pentru orez: topiți untul în oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare. Se amestecă orezul, frunza de dafin, sarea și piperul până când fiecare bob este acoperit cu unt. Se amestecă și se fierbe aproximativ 1 minut.
Se toarnă bulion de pui și zahăr. Se amestecă și se acoperă. Se aduce la fierbere și apoi se reduce la foc mic până când lichidul a fost complet absorbit.
Se ia de pe foc și se amestecă nuca de cocos și migdalele.
Serveste warm.To asamblați, așezați orezul pe farfurie și acoperiți cu creveți, ananas și coriandru tocat.