Creveți, pepene galben și ananas
Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 45 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos teriyaki, miere, cuburi de pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ananas și grătar creveți Kabobs, Ananas Creveți Kabobs, și Creveți la grătar cu Salsa de pepene galben și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului; pus deoparte. Introduceți alternativ bucăți de creveți, pepene galben și ananas pe 16 frigarui de lemn.
Setați controlul cuptorului la fiert.
Așezați kabobs pe tigaia broiler cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură.
Periați kabobs cu sos; se fierbe 8 până la 10 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată și periând frecvent cu sos. Pentru a servi, lipiți kabobs în felii proaspete de ananas, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.