Creveți ouzo vindecați cu sare
Creveții ouzo vindecați cu sare sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de zahăr, sare kosher, creveți jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Somon Vindecat Ouzo, Somon Vindecat Ouzo, și Gravlax vindecat cu citrice și sare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați zahărul, sarea și 3/4 linguriță. semințe de anason.
Adăugați creveți și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 45 de minute până la 1 oră. Clătiți bine atât creveții, cât și vasul și scurgeți.
Între timp, înmuiați 6 frigarui de lemn cel puțin 30 de minute sau folosiți frigarui de metal (nu este nevoie să înmuiați).
Puneți creveții în castron.
Adăugați restul de 3/4 linguriță. semințe de anason, uleiul de măsline, 2 linguri. ouzo și usturoiul; se amestecă pentru a acoperi. Înfășurați creveții pe frigarui prin fiecare capăt, astfel încât să arate ca litera C, împărțindu-i în mod egal între frigarui.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde).
Așezați creveții pe grătarul de gătit și gătiți, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz aprins și opaci, dar încă cu aspect umed în centru (tăiați pentru a testa), 2 până la 3 minute în total.
Transferați pe un platou.
Stropiți mai mult ouzo peste creveți, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.