Creveții ouzo vindecați cu sare sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 160 de calorii. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de zahăr, sare kosher, creveți jumbo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Somon Vindecat Ouzo, Somon Vindecat Ouzo, și Gravlax vindecat cu citrice și sare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați zahărul, sarea și 3/4 linguriță. semințe de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveți și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 45 de minute până la 1 oră. Clătiți bine atât creveții, cât și vasul și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, înmuiați 6 frigarui de lemn cel puțin 30 de minute sau folosiți frigarui de metal (nu este nevoie să înmuiați).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De Metal
4
Puneți creveții în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați restul de 3/4 linguriță. semințe de anason, uleiul de măsline, 2 linguri. ouzo și usturoiul; se amestecă pentru a acoperi. Înfășurați creveții pe frigarui prin fiecare capăt, astfel încât să arate ca litera C, împărțindu-i în mod egal între frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ouzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați creveții pe grătarul de gătit și gătiți, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz aprins și opaci, dar încă cu aspect umed în centru (tăiați pentru a testa), 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Transferați pe un platou.
9
Stropiți mai mult ouzo peste creveți, dacă doriți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.