Creveții murați sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 315 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $5.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână băț de scorțișoară, cuburi de gheață, pâine crustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Murați, Creveți Murați, și Creveți Murați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oțet de orez, ulei de măsline, suc de lămâie, felii de lămâie, felii de ceapă, căței de usturoi, frunze de dafin, semințe de țelină, semințe de muștar, sare kosher grosieră și piper negru într-un castron mare până se dizolvă sarea. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Cuișoare întregi De Usturoi
Semințe De Muștar
Piper Negru
Semințe De țelină
Oțet De Orez
Suc De Lămâie
Frunze De Dafin
Ulei De Măsline
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Puneți 8 căni de apă într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare grosieră, frunze de dafin, crenguțe de cimbru, usturoi, boia, semințe de muștar, ienibahar, semințe de țelină, păstăi de cardamom și băț de scorțișoară. Se aduce la fierbere la foc mare. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Păstăi De Cardamom
Semințe De Muștar
Semințe De țelină
Cimbru Proaspăt
Sare Grosieră
Frunze De Dafin
Ienibahar
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
3
Adăugați creveți; se amestecă pentru a se separa. Se fierbe doar până când cojile devin roz, aproximativ 2 minute. Folosind skimmer mare, transferați creveții în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Skimmer
4
Foaie de copt cu margine cu strat de cuburi de gheață. Împrăștiați creveții pe gheață pentru a se răci rapid, aproximativ 5 minute. Peel și devein creveți, lăsând cozile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Adăugați creveți curățați în amestecul de murat; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore și până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
6
Folosind lingura cu fante, ridicați creveții din amestecul de decapare. Aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
7
Se servește cu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Crustă
1
O masă specială ca aceasta merită un început plin de bule. Cu creveții, turnați o șampanie crocantă. Ne place Franck Bonville NV brut Slection (Franța, 30 USD), care este fructat cu note citrice și minerale.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.